Σαν όμιλος nice n easy Group, μετρώντας παραπάνω από 10 χρόνια στο χώρο της εστίασης, και με εσάς δίπλα μας σε κάθε μας βήμα, προχωράμε φέτος σε ενέργειες που επιβεβαιώνουν και ενισχύουν την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε διαμορφώσει.

Με αφετηρία μας την 20η Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τη σωτηρία του περιβάλλοντος, και με σύνθημα μας το: “Save your Breath – Act Now!” ξεκινάμε μια σειρά δράσεων με πολλαπλά επίπεδα δραστηριοποίησης και με απώτερο στόχο να προάγουμε, να εφαρμόσουμε και να διαδώσουμε την βιωσιμότητα (sustainability).

Πάντοτε με οδηγό μας το nice n easy lifestyle, που εσείς οι ίδιοι αγκαλιάσατε, και που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας, σχεδιάζουμε ενέργειες που σκοπό έχουν να ενισχύσουν το ρεύμα του sustainable living. Σαν πρωτοπόροι στο χώρο του healthy eating, ο στόχος μας είναι να ανοίγουμε διαρκώς δρόμους και να μεταφέρουμε μηνύματα προς την κατάκτηση μιας ποιοτικής, υγιεινής και ομορφότερης ζωής, πάντα σε άμεσο συσχετισμό με την αρμονία ανθρώπου και φύσης, τη βιωσιμότητα του πλανήτη, την ευημερία για τους ανθρώπους και το οικοσύστημα, τη δικαιοσύνη και την ισότητα.

Μείνετε συντονισμένοι και μάθετε περισσότερα για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν!

Seaside Αθήνα Κηφισιά Νέα

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *